Pagina's

zondag 19 januari 2014

Interview met nailsbyFML



Heey,
Vandaag een interview met nailsbyFML. Hopelijk vinden jullie het een leuk artikel! Als je zelf geïnterviewd wilt worden of mij wilt interviewen, moet je even een reactie achterlaten! Enjoy it! 




Waarom ben je een nagelaccount begonnen?
Ik had eerst deze account met 2 andere vriendinnen. We waren met zn drieën en vonden het super leuk om nagels te lakken. Een vriendin (oude eigenaar) die heeft nu ook een eigen blog. Daar kijk ik ook regelmatig op!

Wat vind je leuk aan bloggen?
Foto's maken voor een artikel vind ik het leukst. Daarnaast vind ik een artikel typen ook super leuk. Ook vind ik het leuk om bijvoorbeeld een nieuwe LE te zoeken en daarover te schrijven.

Wat vind je leuk aan twitteren?
Het tweeten van foto's. En ook natuurlijk je blog promoten, zodat je meer lezers krijgt! Ik lees ook graag tweets van andere accounts zodat ik op de blog kan klikken en hun nagelfoto's ook zie!

Wat hoop je in de toekomst met je blog te bereiken?
Nog meer bezoekers krijgen en per artikel minstens 1 comment!

Hoe groot is jouw nagellak stash?
Mijn nagellak stash bestaat uit een hartjes doos en een klein kastje aan de muur. Hij is niet super groot. Ik heb 104 lakjes.

Wil je later je werk maken van bloggen?
Nee, denk het niet. Ik doe het liever als mijn hobby. Ik vind het super leuk, maar als mijn werk te doen? Nee denk het niet!

Zou je later nagelstylist of schoonheidsspecialiste willen worden?
Hmm.. Moeilijke vraag! Mij lijkt nagelstylist ook super leuk! Maar ik denk dat je daarvoor in een grote stad moet wonen omdat daar meer mensen zijn. Ik heb denk ik toch liever een normaal beroep en gewoon bloggen/nagels lakken als mijn hobby te houden! Ik zou het wel leuk vinden als gewoon een paar mensen contact met mij op kunnen nemen op bij hun nagels te lakken. Maar niet als beroep.

Ben je alleen gericht op nagels of ook op make-up?
Zowel nagels als make-up!

Hoe vaak in de week lak je je nagels?
Vroeger lakte ik mijn nagels vaker met tribal etc. Maar nu doe ik het steeds minder door school. Ik denk dat ik mijn nagels lak één keer in de twee weken.

Wat zijn de leukste artikelen om te maken?
Nieuwe LE producten van een bepaalde merk. Dat vind ik super leuk om te doen. Ook worden die artikelen het vaakst bekeken.

Heb je nog tips voor meiden die willen gaan bloggen?
Blog voor je plezier en niet om meer volgers te krijgen! Word eerst gastblogger, als je dat leuk vind dan is bloggen echt iets voor jou!

Veel liefs!
NagelsvoorJou en nailsbyFML

2 opmerkingen: