Pagina's

dinsdag 24 december 2013

Wat te doen in de vakantie? 10 TIPS!

Heey,
Wanneer we op school zitten en weer een hele stapel huiswerk meekrijgen, hebben we altijd wel wat beters te doen. In de vakantie is dit juist niet zo, en hebben we soms een dag dat we ons kapot vervelen. Daarom geef ik 10 tips (buiten nagellakken en vuurwerk afsteken om) om te doen in de vakantie)

Natuurlijk heb je van die standaard dingen, zoals zwemmen, bioscoop, kletsen en naar de discotheek. Maar je kan ook hele andere dingen in je vrije tijd doen.

Tip 1.
High tea. Het is heel leuk om kleine, vrolijke koekjes en snoepjes en dergelijke te maken. Leg ze op een leuke schaal en met een beetje chocolade melk of thee heb je een heel gezellig middagje met je vriend(en)(innen)!

Tip 2.
Koekjes bakken. Het is bijna kerst en je verveelt je? Ga kerstkoekjes bakken! Maak mooie kerstballen, sneeuwpoppen, kerstbomen en dergelijke. Lekker en super creabea! (Kijk voor de koekjes op het artikel van zaterdag 21 december)

Tip 3.
Huur paar leuke kerstfilms bij de bibliotheek en koop wat lekkers. Ga daarna op de bank liggen samen met vriendinnen tv kijken en smullen van t lekkers wat jullie gekocht hebben.

Tip 4.
Pak alle make-upjes die jullie hebben en maak elkaar op. Waarschijnlijk ontdekken jullie nog wat leuke combinaties.

Tip 5.
Bezoek je (overgroot)oma en (overgroot)opa! Ze vinden het namelijk geweldig als je even langskomt en je wordt vast ook weer verwend met allerlei lekkers ;)

Tip 6
Misschien een beetje ouderwets, maar breien is ook leuk om te doen! Brei een lekkere sjaal voor in de winter!

Tip 7
Nu het niet vriest kun je natuurlijk niet naar de ijsbaan in je dorp. Maar wat wel leuk is, is om naar een kunstijsbaan te gaan! Ook is het leuk op te skiën op borstels.

Tip 8
Nodig paar vriendinnen uit, kies jullie FAVO muziek uit en zorg voor wat tijdschriften, maskertjes, iets te drinken en zitzakken zodat jullie de laatste roddels weer weten, over jongens kunnen praten en natuurlijk kei veel kunnen lachen!

Tip 9
Kamer herinrichten. Ben je zat van je kamer en heb je nog wat geld over? Koop wat leuke tierelantijntjes en verplaatst je meubels! Vaak ben je hier wel even mee bezig en is je kamer weer zo gloed als nieuw.

Tip 10
Bowlen. Nodig je vriendinnen uit en ga lekker bowlen. Heel gezellig! (Als iedereen tegen zijn verlies kan natuurlijk =p)

Hopelijk hebben jullie er wat aan en gaan jullie je deze vakantie niet vervelen. 

Veel liefs,
NagelsvoorJou 
XoXo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten