Pagina's

donderdag 17 april 2014

Etos Verzachtende reiniginsmelk + tonic

Hallo meiden, 
Al een aantal weken gebruik ik de Verzachtende reinigingsmelk en tonic van de Etos. Beide producten zijn voor een droge en gevoelige huid. Helaas heb ook ik hier last van, waardoor ik niet alle reinigingsmelken en tonics kan hebben. Benieuwd wat ik van deze 2 producten vind? Lees dan snel verder!


De reinigingsmelk heb ik voor €1,89 gekocht. De melk verwijdert make-up, vuil en onzuiverheden. De aloë vera, shea bitter en kamille voedt de huid en moet voor een fris gevoel zorgen. De reinigingsmelk reinigt en gronding, maar is toch zacht voor je gezicht. Mensen met een gevoelige huid zouden van deze reinigingsmelk dus geen last kunnen krijgen.

De reinigingsmelk moet je met een wattenschijfje of vingertoppen aanbrengen op je gezicht. De melk verwijder je weer met een tonic, watje of water. Voor een optimaal schoon gezicht gebruik je de tonic.


De inhoud van de fles is 200 mL. Hier kun je dus wel even mee doen. Ondanks dat in de dop maar een klein gaatje zit, komt er toch veel in één keer uit. De substantie is precies goed. Niet te dik en niet te dun. 




De melk ruikt heerlijk en geeft inderdaad een fris gevoel. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de reinigingsmelk goed je huid reinigt en inderdaad niet irriteert aan je huid.



Door naar de Etos verzachtende tonic voor droge en gevoelige huid. Deze tonic reinigt de huid tot diep in de poriën. Onzuiverheden zullen met deze tonic ook niet meer te zien zijn. De aloë vera, panthenol en kamille die toegevoegt zijn aan de tonic, zijn mild voor de huid. Mensen met een gevoelige huid zouden van deze tonic dus geen last moeten krijgen van hun huid.
 
De tonic moet je met een wattenschijfje aanbrengen op de huid. De huid rond de ogen moet je vermijden. Je gezicht moet je niet naspoelen met water. De tonic is alleen voor het optimaal reinigen van de huid. Hiervoor heb je dus al de verzachte reinigingsmelk van Etos aangebracht.
 
Ook deze tonic ruikt heerlijk fris en irriteert niet aan mijn tere huid. De huid wordt optimaal gereinigd.
 
De inhoud van deze fles is ook weer 200mL. Voor €1.90 kun je deze tonic kopen. Door de kleine opening komt precies genoeg, mits je natuurlijk in de fles knijpt.
 
Natuurlijk heb ik beide producten getest. Ik moet zeggen dat ik heel erg verrast ben! Qua prijs ben ik meer dan tevreden over dit product! Het reinigt goed ITS en irriteert niet! Ook ruiken beide producten heerlijk fris. Met het linker wattenschijfje heb ik de foundation van mijn gezicht gehaald. Ik heb nooit heel erg veel op, daardoor lijkt het misschien dat er niet zo veel foundation op het schijfje zit. Met het rechter wattenschijfje heb ik de restjes, met behulp van de tonic, van mijn gezicht gehaald.  
 
 
Dit zijn tot nu de beste reinigingsproducten die ik gehad heb. Ga jij ze kopen, of niet?
 
Veel liefs,
NagelsvoorJou
 



1 opmerking:

  1. Casino Nightclub Tickets - Hollywood, FL
    Discover the BIGGEST Hollywood party schedule, venue information, directions, and seating charts at JRMHOP. 충청북도 출장마사지 Tickets can be purchased in 속초 출장마사지 person by 포항 출장마사지 calling 서귀포 출장마사지 1.888.226.7711. 아산 출장샵 Tickets.

    BeantwoordenVerwijderen